Djurslands VVS udfører blandt andet:


Ledningsarbejde

Vi varetager ledningsarbejde for mange private vandværker i nærområdet. Vi sørger for at vandværkerne kører som de skal. Vi reparerer, vedligeholder og servicerer vandværkerne, samt rykker ud ved vandbrud.

Fjernvarme

Vi står får fjernvarmeinstallation i huse på hele Syddjurs og omegn. Vi laver installationen inde i husene, og sørger for at du er tilkoblet den fjernvarme, som ligger under dit hus.

Baderumsmiljøer og køkkener

Vi står for renovering af køkkener og badeværelser, både til private og erhverv. Vi er desuden leveringsdygtige i totalentrepriser af badeværelse, hvor vi kan komme med en samlet pris på dit nye badeværelse. Vi har derfor samarbejde med murere, tømrer, elektrikere, malere, entreprenører, byggemarkeder m.fl. Derfor er vi i stand til at give en nøjagtig pris for et komplet nyt badeværelse.

Blik- & zinkarbejde

Vi leverer og installerer tagrender af blik og zink. Desuden står vi for beklædning af bl.a. gavle med zink, da levetid (op til 50 år) er særdeles attraktiv på dette materiale.

Lækagesøgning

Vi kan finde lækage på rørene med stor præcision. Når der opstår utætheder på vand- og varmeinstallationer, har vi mulighed for at spore både inde i husene og ude i jorden. Vi har udstyr til at spore via lyd, via temperatur, via gasarter og via radioaktivt sporemateriale. Vi kan spore med en nøjagtighed på størrelse med en femkrone.

Fastbrændselsfyr

Vi leverer og installerer fastbrændselsfyr og pillefyr til private, der vælger at fyre med træ. Vi har mange års erfaringer med biobrændsel.

Stokerfyr

Vi leverer og installerer stokerfyr til private, der vælger at fyre med træpiller. Fordelen ved at anvende træpiller er, at stokerfyret, på lige fod med et oliefyr, automatisk bliver fyldt op, således at man aldrig står med et tomt fyr.

Jordvarme

Vi står for installation af jordvarme og luft-til-vand-varmepumper, ligesom vi leverer solvarmeanlæg til private.

Vand- og varmeinstallationer

Vi står for installationen af gulvvarme i nye parcelhuse og sommerhuse.Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top