Biobrændsel


Biobrændsel fyrHos Djurslands VVS tilbyder vi montering og reparation af pillefyr og fastbrændselsfyr til træ. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel udførelse af enhver opgave samt vejledning, så du ved, hvordan fyret skal håndteres for, at det altid fungerer optimalt. Vi har tidligere udført biobrændsel opgaver for kunder i blandt andet Rønde, Djursland samt Ebeltoft.

Biobrændsel - En god løsning

Biobrændsel er på flere måder en rigtig solid løsning – både miljømæssigt og økonomisk. Faktisk kan du spare helt op mod 50 procent på din varmeregning, hvis din nuværende løsning er et oliefyr, og du vælger at skifte det ud med biobrændsel.

Det individuelle behov

Vi udfører opgaver inden for biobrændsel for private såvel som erhverv og offentlige institutioner. Alt arbejde tager udgangspunkt i det individuelle behov. Derfor er det vigtigt for os at få en god snak om dine ønsker og behov, så både du og vi er sikre på, at du får den helt rigtige løsning.

Med mange vellykkede projekter bag os, blandt andet i Ebeltoft, Rønde og på Djursland, har vi den nødvendige erfaring med den moderne teknologi, der får tingene til at lykkes ned til mindste detalje. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde, vi kan være stolte af!

Vi anvender kun de bedste leverandører. Kontakt os på telefon 86 36 53 87 for at høre mere.Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top