Blik og zink


Når blikarbejdet skal udføres, er det vigtigt, at en erfaren VVS-installatør står for arbejdet, så du sikrer dig et resultat, der er håndværksmæssigt i orden, og som også har en pæn æstetik.

Blikarbejde i Ebeltoft og omegn

Hvad enten det er zinkinddækninger af træværk, skorstensinddækninger, inddækning af kviste, tagrender og nedløb eller noget helt andet, står vi gerne til rådighed. Vi klarer opgaver for både private, erhverv, skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner.

Fordelen ved blik er blandt andet, at det er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Derfor kan det i mange tilfælde være en rigtig god løsning. Vi rådgiver dig naturligvis, så du får et resultat, der matcher behovet.

Særlig viden inden for blik

Gennem tiden har vi set og udført en meget bred vifte af opgaver, som giver os en særlig knowhow inden for vores felt. Det kommer i sidste ende dig som kunde til gavn.

Vi giver gerne ekspertrådgivning der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag, inden en aftale falder på plads. Med mange kunder fra blandt andet Ebeltoft, Rønde og Djursland oplever vi, at kunderne henvender sig fra flere steder i Nordjylland for at nyde godt af vores services.

Vi står altid til rådighed på telefon 86 36 53 87.

 Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top