Jordvarme


Jordvarme anlægGår du og overvejer en løsning inden for jordvarme, kan vi være behjælpelige. Vi har stor erfaring med installering af såvel luft-vand som vand-vand-varmepumper for både private, erhverv og offentlige institutioner blandt andet i Ebeltoft, Rønde og Djursland.

Professionel vejledning inden for jordvarme

Det er altid individuelt, hvilken løsning der er den mest optimale. Derfor tilbyder vi professionel vejledning, så du er sikker på at få det resultat, der både matcher dig nu, men som også er økonomisk rentabelt på sigt.

Inden opgaven påbegyndes, kommer vi ud til dig og ser på mulighederne og tager en grundig snak om det forestående arbejde. Vi laver en komplet udregning fra A til Z for at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig, ligesom vi også gerne hjælper med at søge om energiforbedringstilskud.

Kontakt os for jordvarme

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker mest muligt for dine penge og et resultat, der tjener sig ind igen på sigt. At det samtidig er godt for miljøet at anvende jordvarme som varmekilde, er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Med mange vellykkede projekter bag os, blandt andet i Ebeltoft, Rønde og på Djursland, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes tilfredshed. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 86 36 53 87 så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top