Kobberinddækninger & Kobbertagrender


Få en eksklusiv kobberinddækning

Vil du have en flot og eksklusiv inddækning af tag, kviste eller facade, så er det kobber, du skal vælge. Kobber er et ædelt metal, som både er smukt ved opsætning, men også vinder med årene, når det irrer og bliver grønligt. Kobber er vedligeholdelsesfrit, og det holder i rigtigt mange år – også tæt ved vandet, hvor der er meget salt i luften. Hos Djurslands VVS hjælper vi mange private kunder med kobberinddækninger, ligesom kirker og rådhuse også gør brug af kobber til taget. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Kobbertagrender til huset

Er du i gang med at få kobberinddækning på huset, så overvej om, du ikke også skal have skiftet til kobbertagrender og -nedløbsrør. Det vil give et flot og sammenhængende udseende på huset, og vi hjælper dig gerne med begge dele. Vi opsætter kobbertagrender ved både renoveringer og nybyggeri, ligesom mange vælger at få udskiftet deres zink- og plastiktagrender med kobber, fordi det ser pænere ud. Kobber passer til mange forskellige typer af huse og bygninger og er på den måde et meget alsidigt materiale.

Kontakt os og hør mere om kobberinddækning

Overvejer du at få kobberinddækning eller kobbertagrende og –nedløbsrør, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har erfaring fra mange opgaver i både Rønde og Ebeltoft samt resten af Djursland. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov og finder en løsning, der matcher dem. Du kan ringe på telefon 86 36 53 87.Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top