Renovering af køkken og badeværelse


Vandhane armaturSkal badeværelset renoveres, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Hos Djurslands VVS har vi i mange år udført renoveringer for vores mange kunder, som har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven.

Totalentreprise fra A til Z

Vi klarer både de små og de mere omfattende projekter, og vi tager gerne totalentreprisen på projektet. Når du lader én håndværker stå for det hele, slipper du for det besværlige arbejde selv. Er du i tvivl om, hvordan badeværelset eller køkkenet skal se ud, tager vi gerne med dig ud til forskellige show rooms, så du får et indtryk af de mange forskellige muligheder.

Det vil sige, at vi klarer alt lige fra at finde alle de relevante faggrupper til koordinering og overholdelse af tidsplaner.  Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med murere, tømrere, elektrikere og kloakmestre.

Tæt dialog

Undervejs er vi naturligvis i tæt dialog med dig, så du hele tiden ved, at det, vi har aftalt, også er det, vi udfører. Tryghed og troværdighed er to vigtige parametre hos Djurslands VVS, som vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os på telefon 86 36 53 87 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top