Varmepumper


VarmepumpeHele året rundt er det muligt at få ren energi fra miljøet. Selv når det er koldt udenfor, er jorden varm nok til at kunne opvarme et hus.

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe sørger for at holde vandet i dine radiatorer og gulvvarme stabilt opvarmet hele året rundt. Primært består varmepumpen af en udvendig del, hvori selve pumpen står. Inde i anlægget er der en kompressor, der presser luften sammen, hvilket opvarmer den. I huset står der en varmtvandsbeholder, hvor den varme luft og dermed varmen bliver ført til.

Denne varmepumpe producerer langt, langt mere energi, end den forbruger for at fungere. Et moderne anlæg i fin kvalitet producerer årligt 3 gange så meget energi, som det forbruger.

Luft-til-luft varmepumpe

En anden mulighed er at anvende en luft-til-luft varmepumpe, til tider kaldet 'Sommerhusmodellen'. Som navnet antyder, er det en fornuftig løsning i små huse. Er huset større, fungerer en luft-til-luft varmepumpe udmærket som en del af en samlet løsning, fx sammen med el-varme.

Energien tages udefra, hvor luften suges ind i en kompressor. Når luft bliver presset sammen, stiger temperaturen. Denne luft føres så ind i huset. Denne metode kan ikke bruges til opvarmning af vand.

Uforpligtende tilbud på varmepumper

Uanset hvilken varmepumpe du vælger, kommer du til at spare miljøet for kuldioxid, der ellers ville være blevet udledt, hvis dit hus blev opvarmet af naturgas, olie eller el.

Vi har mange vellykkede og veludførte projekter bag os i Rønde, Ebeltoft og resten af Djursland, og vil meget gerne føje et mere til listen. Vores professionelle, erfarne medarbejdere sørger for, at du får et veludført arbejde. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf. 86 36 53 87 og lad os få en snak.Kontakt os i dag


TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE logo
Top